Politisk interesse

Tidligere kulturminister Marianne Jelved og tidligere handels- og udviklingsminister Mogens Jensen vil deltage i prisfesten og overrække nogle af priserne.

Ligesom i 2014 vil Aftenskolernes Pris få politisk bevågenhed. Kulturminister Bertel Haarder (V) bakker op om arrangementet og har sendt os en videohilsen, der han desværre ikke har mulighed for at deltage.Tilgengæld vil både tidligere kulturminister Marianne Jelved (R) og tidligere handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (S) være til stede og hver i sær uddele en af priserne. 

Da Marianne Jelved deltog i prisfesten sidste år, udtalte hun, at hun blev meget inspireret af arrangementet, blandt andet fordi dagen gav hende en masse information om, hvad der foregår af spændende tiltag ude i aftenskolerne. Det er store ord fra den daværende minister, der hele tiden har haft meget fokus på folkeoplysning.

Tidligere handels- og udviklingsminister Mogens Jensen vil opleve prisfesten for første gang, men mon ikke han også han finder inspiration og ny viden om, hvad aftenskolerne bidrager med. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at landets aftenskoler kan give mange eksempler på spændende tiltag med international rækkevidde. 

dof